Copyright © 2015 by MRV  ·  Alle Rechten voorbehouden ·  E-Mail: m.r.v@telenet.be

Trial initiatie


Maak kennis met de universiteit van de motorsport.

Iedereen kent de beelden van over onmogelijk hoge rotsen wippende trialrijders. Aan de basis daarvan ligt in de eerste plaats een perfecte controle van de motor en het begrip van de interactie tussen mens en machine.

In minder extreme vorm leert trial technieken aan waarbij elke motorrijder gebaat is, van beginner over expert tot GP-piloot. Dit terwijl het in de eerste plaats ook over een uiterst aangenaam en ontspannend tijdverdrijf gaat. Ook al is het fysiek inspannender dan veelal gedacht…

In deze dagcursus wordt u onderwezen in de basis van de trialsport waarbij ondermeer kijktechniek, lichaamshouding en correct sturen aan bod komen. Technieken die naadloos overgezet kunnen worden op eender welke vorm van motorrijden.

Eens deze technieken onder de knie, wordt overgegaan tot het beklimmen en afdalen van hellingen, evenals het nemen van hindernissen. Stuk voor stuk oefeningen die uw motorbeheersing en motorgevoel ten goede zullen komen.

Aan het eind van de dag kan je de opgedane kennis aanwenden in een heuse non-stop. Daarbij is het de bedoeling om het parcours af te leggen zonder voet aan de grond te zetten, uiteraard met de opgedane kennis in het achterhoofd. Dit alles in een ontspannen sfeer waar alles kan, maar niets moet.

De dagcursus kost €180 of € 160 voor Motorrijder abonnees of klanten van MRV en omvat de huur van een lesmotor (inclusief omniumverzekering), raad en daad van een professioneel instructeur en een degelijk trialterrein. Dit terrein is gelegen in het Oost-Vlaamse Zottegem.

Data op aanvraag en in samenspraak met de deelnemers.

Daarnaast kan u ook bij ons terecht voor de aanschaf van mooie tweedehands trialmotoren. Die worden na een technische check up aangeboden aan interessante prijzen. Tevens kan u ook steeds terecht voor specifieke trialproducten, zoals trialkledij, accessoires, oliën.

Uiteraard staan we iedereen ook graag bij met raad en daad omtrent alle aspecten van het trial rijden.

Contacteer ons telefonisch of via e-mail voor meer info en beschikbare data:
tel 0498/10 55 95  e-mail: m.r.v@telenet.be