Copyright © 2015 by MRV  ·  Alle Rechten voorbehouden ·  E-Mail: m.r.v@telenet.be

MRV All-road 1 training


 
Voor wie:

De MRV all-road 1 training speciaal op maat gemaakt voor bezitters van een  all-road motor.
Door deze cursus kunnen zij onder begeleiding van een ervaren en gediplomeerde instructeur leren kennis makenmet de eerste stappen van het all-road rijden door het asfalt te verlaten op een veilige manier.
Om aan deze cursus te kunnen deelnemen is er geen all-road ervaring nodig, zelfs geen modificaties zoals noppenbanden en speciale off-raod kledij. Onze routes zijn zo opgesteld dat deze met de standaard all-road banden perfect te berijden zijn.
Alle merken zijn welkom, KTM Adventure BMW GS, Africa Twin, Tenere, Triumph, Tiger Transalp, suzuki V-strom, , , yamaha TDM,  zelfs de sportievere hoog poter zoals de Triumph sport se, Ktm  smt kunnen met een all-road band van deze cursus genieten.

Programma:

We starten deze dag om 9u met een sessie theorie, rijlijnen, rem techniek, zithouding, bandenspanning, verschillende ondergronden, heuvels oprijden, afdalingen…enz. Dit onder het motto van lees eerst het recept alvorens het brood te gaan bakken.
Daarna gaan we naar het oefenterrein waar we deze technieken stap voor stap gaan inoefenen.
Vervolgens zijn deze aangeleerde technieken verwerkt in een mooie route waar we deze onder begeleiding kunnen leren toepassen.
Naargelang de weersomstandigheden beschikken we ook over alternatieve routes zodat er steeds om een veilige manier kan gereden worden. Leren, plezier maken en dit in de veiligste omstandigheden.
Daarom werken wij ook met een communicatie systeem zodat iedere cursus in verbinding staat met de instructeur, dus constante bijsturing en feedback tijdens het rijden.

Prijs:
De prijs voor deze cursus bedraagt: 130 €
Drank op het terrein is gratis voorzien, tijdens de middag gaan we een hapje eten in een plaatselijke taverne.
Tijdspanne : van 9u tot 18u
Maximum 5 deelnemers per instructeur
Volgmoto / wagen voor depannage is voorzien bij vb. lekke band.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Contacteer ons telefonisch of via e-mail voor meer info en beschikbare data:
tel 0498/10 55 95  e-mail: m.r.v@telenet.be